Äventyrsbad

Inte nog med att du kan hänga på vår fantastiska playa under sköna sommarlovsdagar, du kan även bada i vår härliga saltvattenspool!

Vårt äventyrsbad är perfekt för alla leksugna! Här finns 2 vattenrutschbanor och en stor saltvattenspool att leka i! För de allra minsta har vi en spännande babypool. Vattnet håller härliga 28 grader hela sommaren och runt poolerna finns härliga solbäddar att njuta av solen på. Missa inte att svänga förbi glasscafét Blåbärsstället som ligger alldeles intill. Här kan du beställa kaffe, smörgåsar och riktigt god och rolig glass.

 

POOLEN ÄR STÄNGD FÖR SÄSONGEN

VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA 2019!

 

Priser äventyrsbad:

Dagsbad: 60kr/person

Säsongspass: 395kr/person

Barn under 3 år badar gratis med betalande vuxen. Inträde till poolområdet löser du i café Blåbärsstället.

En kostnad på ytterligare 40kr tas ut vid första badtillfälle för köp av de magnetarmband som krävs för att få tillträde till poolen. Dessa band behåller ni och laddar om på nytt när ni badar nästa gång. För att garantera allas säkerhet krävs att alla som går in i vårt poolområde har ett aktivt magnetarmband. Kontroller kan förekomma.

 

 

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska.
Vi förbehåller oss även rätten att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till badgäster.