Bra att veta!

Att besöka en ny campingplats kan vara komplext och klurigt. Vi har därför samlat information som kan vara bra att veta om vår campingplats, så att du kan koppla av och njuta av sin semester. Låt oss göra din semester minnesvärd!

 

IN- & UTCHECKNING

Incheckning efter kl 12.00 på campingplatser och 15.00 i stugor. Utcheckning före 12.00 gäller på samtliga objekt.

 

SERVICEHUS

På området finns 5 servicehus, varav 3 är helt nybyggda. De två övriga är nyrenoverade. I alla servicehus hittar du duschar och toaletter, och i servicehus 2 & 4 finner du även utrustade kök. I servicehus 2 finns även spelhall, SPA, hunddusch, latrintömning, utegym, bastu, CamperClean och konferenslokal.

 

DISKMÖJLIGHETER

I servicehus 2 och 4 finns kök med diskmöjligheter. På området finns även 14 utediskhoar, fördelade på flera olika diskstationer. I våra utediskar är det kallvatten, förutom de på baksidan av servicehus 2 där varmvatten finns tillgängligt.

 

VATTENPÅFYLLNING

Finns överallt på området, och i samtliga av våra servicehus. Din närmaste kran hittar du enklast på områdeskartan, eller genom att fråga i receptionen.

 

LATRINTÖMNING

På området har vi 2 helautomatiska latrintömningstationer ”CamperClean”. Sätt i full kassett och låt maskinen sköta resten! Ut kommer en rengjord kassett, med mikrobiologiska vätskor. Tömningen tar ca 2 minuter och kostar 20kr. Manuella latrintömningar finns på baksidan av servicehus 2. Platta för gråvattenstömning finns vid utfartsbommen, bredvid CamperClean-stationen.

 

100-området

Vårt stora campingområde mitt på området! Här har du nära till det mesta, såväl vår mäktiga playa som vårt stora lekland och poolområde. Receptionen med butik samt vårt nybyggda servicehus 2 ligger bara ett stenkast bort. Här är alla tomter på gräs, och mäter ungefär 10x10m. Ström finns på alla platser.

 

200-området

Vårt lilla mysiga område, med magiskt läge på vår egen gräddhylla. Perfekt för dig som vill ha lugn och ro, men ändå njuta av allt vi har att erbjuda. Här har du nära till vårt nybyggda servicehus 5, utedisken på 800-området och naturen och dess promenadstigar. Vår stora playa ligger i nära anslutning, endast en kort promenad nedför den mysiga stigen. Här är alla tomter på gräs, och mäter ungefär 10x10m. Ström finns på alla platser.

 

900-området

Vårt nyaste område, med magiskt läge i utkanten av campingen. Här har du nära till vårt stugområde, vårt nybyggda servicehus 4, och utedisken vid utfartsbommen. En CamperClean station och platta för gråvattenstömning hittar du ett stenkast bort. Här är alla tomter på gräs, med en praktiskt grusyta där husvagnen/husbilen ska stå placerad. Tomterna mäter ungefär 10x10m, och ström finns på alla platser.

 

Klurar du över något annat? Spana in våra vanliga frågor