Jobba på Ursand

Är du en social, glad och serviceinriktad person som gillar när det är full fart? Är du en lagspelare som tycker om att jobba i en snabbväxande verksamhet och med människor? Brinner du för service och vill jobba på en anläggning där det rör sig tusentals turister och människor varje dag? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Ursand Resort & Camping! Just nu söker vi extra sommarpersonal till vår anläggning.

 

För att söka jobb hos oss: Skicka ditt CV och personliga brev till info@ursand.se och märk din ansökan med tjänsten du söker. Vid frågor kring anställning och ansökan, maila till info@ursand.se. Anställning sker löpande och omgående.

 

GLASSCAFE & LEKLAND

Som anställd i vårt nyöppnade glasscafe Blåbärsstället ser du till att våra gäster får en unik smakupplevelse, och lämnar med ett leende på läpparna. Du ser även till att våra yngsta gäster får en oförglömlig vistelse hos oss i vårt stora lekland, och att våra badgäster får en trevlig och trygg vistelse i vårt poolområde. Du som person ska vara ansvarstagande, stresstålig, ordningsam och positiv.

Arbetsuppgifterna består av kassa- och butikshantering, enklare renhållning, bake-off och caféservering samt övervakning av pool- och lekområde.

MERITER:

  • Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
  • Tidigare kassaerfarenhet
  • Utbildning i HLR och hjärtstartare
  • Tidigare erfarenhet inom café eller servering

ANSTÄLLNING

Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juli – Augusti. Anställning sker löpande och omgående.

 

STÄDPERSONAL

Som en del av vårt fantastiska städteam ser du till att vår anläggning alltid är i skinande form, och att våra gäster får en fräsch och minnesvärd semester. Du bär ansvaret att våra stugor och servicehus håller sig fräscha och fina. Du som person ska vara ansvarstagande, stresstålig, noggrann och ha känsla för detaljer.

Arbetsuppgifterna består av städning av stugor, servicehus och SPA-avdelning, enklare tvättuppgifter samt påfyllning av papper, tvål med mera.

MERITER:

  • Tidigare erfarenhet av städverksamhet
  • Utbildning i HLR och hjärtstartare
  • Lokalvårdsutbildning

ANSTÄLLNING

Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juli – Augusti. Anställning sker löpande och omgående.

Sous-chef, kallskänka och kökspersonal – säsongsanställning juni-augusti

Samtliga tjänster med möjlighet att jobba helger under försommar och höst. Vi söker en andre kock med erfarenhet som tillsammans med vår köksmästare har ansvar över kök- och kökspersonal. Vi söker även en kallskänka och 2-3 kockar.
Ni kommer tillsammans med vår kökschef bygga upp ett helt nytt kök, med ny meny och nya rutiner. Vi söker spiskrigare som är stresståliga, med positiv inställning och som brinner för matlagning.
Erfarenhet och/eller avslutad utbildning är ett krav för sous-chef och kallskänka. Vi anställer kökspersonal som är mitt i utbildning inom branschen och vill lära sig mer, om det är rätt person för tjänsten.
Vi tar även emot ansökningar från dig som är under 18 år med målsmans medgivande. Erfarenhet inom kök, servering och restaurang är meriterande.