Jobba på Ursand

Är du en social, glad och serviceinriktad person som gillar när det är full fart? Är du en lagspelare som tycker om att jobba i en snabbväxande verksamhet och med människor? Brinner du för service och vill jobba på en anläggning där det rör sig tusentals turister och människor varje dag? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Ursand Resort & Camping, en destination som från år 2019 titulerar sig som en av Sveriges 5-stjärniga campingar.

För att söka jobb hos oss: Skicka ditt CV och personliga brev till info@ursand.se senast den 28/2 2019 och märk din ansökan med tjänsten du söker. Vid frågor kring anställning och ansökan, maila till info@ursand.se. Anställning sker löpande.

RECEPTIONIST/BUTIKSBITRÄDE

Som anställd i vår reception och butik är du ansiktet utåt mot våra campinggäster och besökare. Här söker vi en person som trots den stundtals stressiga miljön alltid har ett leende på läpparna och som hela tiden jobbar mot att göra gästernas vistelse på Ursand något att minnas med glädje. Det krävs att du är noggrann, lyhörd, stresstålig och flexibel. Vi söker dig som har en positiv inställning, som tycker om att arbeta i högt tempo med människor och i grupp. Du får gärna ha erfarenhet inom service, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är rätt person, inte är rädd för att ta i och brinner för att lära dig och för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Du som söker skall vara minst 18 år gammal.

Arbetsuppgifterna består av in-och utcheckning av våra campinggäster, kundmottagande, kommunikation, bokning via telefon och mail, kassahantering, bake-off, enklare caféuppgifter, leveranshantering samt påfyllnad av varor. Arbetet innebär att du som anställd i reception och butik också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.

MERITER

 • Kunna behärska engelska flytande i tal och text, andra språk är extra meriterande
 • Tidigare receptions-/ kassavana
 • Utbildning i HLR och hjärtstartare
 • Kunskap om närområdet

ANSTÄLLNING
Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juni – Augusti. Upplärning sker under April/Maj.

STÄDPERSONAL

Som en del av vårt fantastiska städteam ser du till att vår anläggning alltid är i skinande form, och att våra gäster får en fräsch och minnesvärd semester. Du bär ansvaret att våra stugor och servicehus håller sig fräscha och fina. Du som person ska vara ansvarstagande, stresstålig, noggrann och ha känsla för detaljer.

Arbetsuppgifterna består av städning av stugor, servicehus, SPA-avdelning, gemensamhetsytor, enklare tvättuppgifter samt påfyllning. Arbetet innebär att du som anställd i städet också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.

MERITER:

 • Tidigare erfarenhet av städverksamhet
 • Utbildning i HLR och hjärtstartare
 • Lokalvårdsutbildning

ANSTÄLLNING

Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juni – Augusti.

BARNAKTIVITETSLEDARE

Vi söker dig som är lekfull, påhittig, ansvarsfull, organiserad och barnkär till uppstarten av vår barnklubb. Du kommer att starta upp och ansvara för barnklubben 2-4 dagar i veckan. Du är minst 17 år gammal. Erfarenhet inom fritids- eller barnverksamhet är meriterande.
Arbetet är förlagt under dagar, tidiga kvällar och helger. Arbetet innebär att du som anställd  barnaktivitetsledare också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.

MERITER

 • Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
 • Tidigare erfarenhet med barn
 • Utbildning i HLR och hjärtstartare

ANSTÄLLNING

Tjänsten omfattar varierade antal timmar på ett rullande schema under Juni – Augusti.

VAKTMÄSTARE

Som anställd i vårt vaktmästeri ser du till att vår camping är i topptrim. Du bär ansvaret att gästerna får en minnesvärd semester genom att hålla vårt campingområde rent och fint.
Du som person skall ha sinne för praktisk problemlösning och vara händig genom arbetets väg i varierande arbetsuppgifter. Du skall också vara serviceinriktad med god social och kommunikativ förmåga då arbetet innefattar dagliga möten med kollegor och gäster.

Arbetsuppgifterna har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av våra markarbeten, stugor samt anläggningar. Djurskötsel, strandstädning samt övrig tillsyn.

MERITER:

 • Tidigare erfarenheter som vaktmästare
 • Utbildning i HRL och hjärtstartare
 • Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
 • Körkort klass B

ANSTÄLLNING

Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juni-Augusti.
Upplärning sker genom överenskommelse.