Jobba på Ursand

Vill du jobba i en växande verksamhet där det storsatsas på utveckling och nya idéer? Är du en lagspelare som tycker om att jobba i team och med människor? Brinner du för service och vill jobba på en anläggning där det rör sig tusentals turister och människor varje dag?

 

För att söka jobb hos oss: e-posta ditt CV och ett personligt brev där du berättar om vem du är och varför du vill vara en del av vårt team till info@ursand.se

 

 

Sous-chef, kallskänka och kökspersonal – säsongsanställning juni-augusti

Samtliga tjänster med möjlighet att jobba helger under försommar och höst. Vi söker en andre kock med erfarenhet som tillsammans med vår köksmästare har ansvar över kök- och kökspersonal. Vi söker även en kallskänka och 2-3 kockar.
Ni kommer tillsammans med vår kökschef bygga upp ett helt nytt kök, med ny meny och nya rutiner. Vi söker spiskrigare som är stresståliga, med positiv inställning och som brinner för matlagning.
Erfarenhet och/eller avslutad utbildning är ett krav för sous-chef och kallskänka. Vi anställer kökspersonal som är mitt i utbildning inom branschen och vill lära sig mer, om det är rätt person för tjänsten.
Vi tar även emot ansökningar från dig som är under 18 år med målsmans medgivande. Erfarenhet inom kök, servering och restaurang är meriterande.