Upptäck oss!

Suktar du efter ett dopp i det blå, eller en sväng med husvagnen? Oavsett vad är vi säkra på att vi har något för alla. Varmt välkommen till Ursand - Vänerns riviera!

Som en av Sveriges absolut snabbast växande campingplatser, kan du vara säker på att det alltid är något nytt på gång i krokarna! Anläggningen drivs av allas vårt Bert Karlsson, ”Skara-Bert”, vilket speglas i våra majestätiska schlagerhus, vårt toppmoderna schlagermuseum och våra omåttligt populära karaokekvällar i restaurangen. Här andas det schlager hela tiden, året runt!

Vakna till Vänerns kluckande och somna med sand mellan tårna. Dagarna på Ursand är fullspäckade med något för hela familjen! Håll utkik på våra sidor Aktiviteter och Underhållning för att inte missa några av sommarens alla planer!

Trots att campingområdet är stort, har du alltid vad du behöver nära till hands! Till sommarsäsongen 2018 kommer vi bland annat öppna upp flera nybyggda servicehus, ett nytt glasscafé vid poolområdet, flera helautomatiska latrintömningar ”CamperClean”, en skojig hinderbana för alla barn, alpackor i djurhagen, SPA-anläggning med aromabastu och ismassage, paddeltennis, spelhall med shuffleboard och biljard, utegym, mountainbikebana, husbåt till uthyrning, höghastighets-WiFi och mängder av nya campingplatser! Kika gärna förbi vår Facebooksida för att hänga med i svängarna om vad som händer hos oss!

Låt oss på Ursand göra din semester minnesvärd!