Ursands Restaurang

Välkommen till Vänersborgs vackraste uteservering!

På gång i restaurangen

Vi är fortfarande nära till hands! Nu erbjuder vi även konferenspaket, kick-offer med aktiviteter, mat och boende, föreningsaktiviteter, catering samt servering till större sällskap. Mer information om detta kommer inom kort. För bokningar eller frågor, kontakta gärna oss på restaurangen@ursand.se.

Om oss

Ursands Restaurang serverar robust och vällagad mat med utsikt över Vänern. Vi värnar om det lokala och erbjuder bra service i härlig sommarmiljö. Testa gärna vår varmrökta lax från ett lokalt rökeri i Köpmannebro eller Ursandsburgaren på högrev med briochebröd.

Restaurangen består av totalt 3 restaurangdelar; en inomhus, en inglasad terress under tak, samt en uteservering med fantastisk utsikt över Vänern. Sammanlagt får upp till 300 personer plats samtidigt.

Sommaren i restaurangen är fylld med underhållning med allt från trubadur till karaoketävlingar, se fliken Underhållning för fullständigt schema.

 

Öppettider

Ursands Restaurang är stängd för säsongen. Personalen tackar för en helt fantastisk sommar och blickar fram emot en rolig höst och vinter.

 

Mer information och erbjudanden hittar ni på restaurangens Facebook-sida.