top of page
DJI_0698_edited_edited.jpg

BO SOM DU VILL

Vi erbjuder en mängd olika boendemöjligheter som passar alla typer av gäster.

För dig som vill uppleva campinglivet har vi camping- och ställplatser med närhet till natur, servicehus och andra bekvämligheter.

Våra campingstugor finns i olika storlekar och standarder för att passa alla behov. Oavsett om du reser med familjen, vänner eller på egen hand så har vi något som passar dig.

För den ultimata semestern i bekvämlighet erbjuder vi villavagnar från Rullebo som har allt du kan tänkas behöva. Här kan du koppla av i din egen privata oas med fullt utrustat kök, egen dusch och toalett, samt mycket mer.

Oavsett vilken boendealternativ du väljer, kan du njuta av vårt fantastiska läge vid Vänerns strand, där du kan ta en simtur eller cykla för att utforska den omgivande naturen.

Anchor 1

VÅRA BOENDEMÖJLIGHETER

DSC_7955_edited.jpg

CAMPING

Oavsett om du rullar in med husvagn eller husbil så har vi många natursköna platser att välja på. Campingplatserna ligger i närheten av allt som du kan tänkas behöva som servicehus, dusch med mera. Skogen med härliga vandringsleder ligger precis intill vårt campingområde. Vill du svalka dig så ligger den fina sandstranden bara ett stenkast bort.

glamping2_edited.jpg

GLAMPING

Oerhört mysigt och bekvämt tält för två personer. WC & dusch samt kök finns i närliggande servicehus. Kostnadsfritt WiFi erbjuds i området. Tältet är ej vinterbonat.

Schlagerstuga Utsida_edited.jpg

STUGOR

Vi har nio olika sorters stugor med varierande storlek. Våra schlagerstugor är rymliga, bekväma och utrustade med allt du kan behöva. Föredrar något enklare så rekommenderar vi att du kikar närmare på våra B-stugor. Perfekt boende om du planerar att spendera mycket av din tid utomhus eller främst söker ett boende för övernattning.

Hus_Säsongare_1_edited_edited.jpg

SÄSONGSPLATSER

Visste du att vi på Ursand erbjuder säsongscamping?​ Vi har ett stort utbud av säsongsplatser, både när det kommer till pris och läge – allt för att passa just dina önskemål!

Rullebo villavagn2_edited.jpg

VILLAVAGNAR

Moderna och fina småhus för dig som söker det lilla extra! Om du letar efter ett skönt och rymligt boende med allt du kan tänkas behöva så är våra villavagnar från Rullebo något för dig.

Hos oss kan du boka villavagnar i olika storlekar. Samtliga är ljusa, fräscha och har alla bekvämligheter.

DSC_6106_edited.jpg

BÅTPLATS

Lägg till i ro i vår gästhamn, bara en kort promenad från campingen! Förtöj båten på sin plats och njut i solen. Vi erbjuder båtplatser i olika storlekar för dig som vill stanna en natt, eller en hel säsong.  

bottom of page