top of page

lör 02 juli

|

Djupedalen

Great Park Avenue

Indierock från Stockholm. Fri entré . Ingen bordsbokningen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Great Park Avenue
Great Park Avenue

Tid och plats

02 juli 2022 20:00

Djupedalen, Djupedalen 520, 462 60 Vänersborg, Sverige

Om evenemanget

Great Park Avenue är ett Indierockband från Stockholm. De har beskrivits som ”ett surfigt Libertines med inslag av Buzzcocks och The Only Ones” och har nu precis släppt deras debut-EP ”In Terms of Creativity and Money”. Sommaren 2022 blir deras första expansiva konsertsommar och inleds med att spela förband till det svenska legendariska bandet Noice.

Inom Great Park Avenue är den enskilda viljan illegitim, det är kollektivets gunst som går som segrare genom alla strider. Den grundläggande inspirationen kom sprängt som ädelsten genom ett citat av Rousseau “Var och en började titta på de andra och ville själv bli sedd, och den allmänna uppskattningen fick ett värde. Den som sjöng eller dansade bäst, den vackraste eller starkaste, skickligaste eller vältaligaste, blev den mest ansedda, och detta var det första steget mot ojämlikheten och på samma gång mot lasten.”. Great Park Avenuehar precis färdigställt sin debut-EP som är ute nu. Det här blir första steget mot ojämlikheten och på samma gång mot lasten.

Lyssna på Great Park Avenue på Spotify här.

Fri entré, ingen bordsbokning 

Underhållningskvällar öppnar restaurangen klockan 18:00. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Begränsat antal platser, max 300 personer.

Dela detta evenemang

bottom of page