top of page

fre 31 dec.

|

Restaurang Friends

Nyårsfirande på Ursand

Nyårssupén går utmärkt att kombinera med övernattning. Under datumen 30/12 - 2/1 har vi 40% RABATT på alla våra stugor! Få en minnesvärd helg med ett underbart spabesök, en fantastisk nyårsmiddag och en god natts sömn i en våra fina stugor. Välkommen!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Nyårsfirande på Ursand

Tid och plats

31 dec. 2021 00:00 CET

Restaurang Friends, Djupedalen 530, 462 60 Vänersborg, Sverige

Om evenemanget

Nu har ni möjlighet att förboka nyårssupé i vår restaurang Friends Kök & Bar. Antal platser är begränsat så vänta inte för länge! Sista datum för förbokning är 23 December. Nedan ser du vår välkomponerade nyårsmeny som består av ett urval utsökta rätter tillagade med noga utvalda råvaror. Utöver det så ingår ett glas välkomstbubbel om ni äter hos oss. Nyårssupén går att få som catering / take away för 395KR (bubbel ingår ej).

Middagen går utmärkt att kombinera med övernattning. Under datumen 30/12 - 2/1 har vi 40% RABATT på alla våra stugor! Få en minnesvärd helg med ett underbart spabesök, en fantastisk nyårsmiddag och en god natts sömn i en våra fina stugor. Välkommen!

*Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller endast nya bokningar, och kan ej tillämpas till en redan existerande bokning.

Raketfritt område.

Dela detta evenemang

bottom of page