top of page

fre 20 aug.

|

Djupedalen

OLLE JÖNSSON FRÅN LASSE STEFANZ

FÖRBOKNINGS KRÄVS! För bokning kontakta restaurangen på johan@raggarns.se eller ring 076- 40 39 106. Passa på att boka din plats nu då antal platser är begränsat och kom i tid för att få de bästa platserna då det är först till kvarn som gäller. OBS! Ingen dans, endast sittande publik.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
OLLE JÖNSSON FRÅN LASSE STEFANZ

Tid och plats

20 aug. 2021 20:00

Djupedalen, Djupedalen 530, 462 60 Vänersborg, Sverige

Om evenemanget

Den 20e Augusti är ni välkomna till oss på Ursand! Då får vi besök av Olle Jönsson ifrån nordens största dansband Lasse Stefanz! De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och flera dokumentärer har gjorts. Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Med hits som "Det regnar och regnar", "Du försvann som en vind" och "Peppelinos bar"  fyller Lasse Stefanz ishallar och folkparker i såväl stekande sol som frostiga minusgrader.

FÖRBOKNING KRÄVS!

För bokning kontakta restaurangen på johan@raggarns.se eller 076- 40 39 106.

Passa på att boka din plats nu då antal platser är begränsat och kom i tid för att få de bästa platserna då det är först till kvarn som gäller.

OBS! Ingen dans, endast sittande publik.

Dela detta evenemang

bottom of page