top of page
DSC_1549_redigerad.jpg

ÄR DU VÅR NYA RECEPTIONSANSVARIG?
Är du en social, glad och serviceinriktad person som gillar när det är full fart? Gillar du utmaningar och älskar att ta ansvar och är självgående och driven? Då kanske du passar in på tjänsten vi söker?

Om Ursand:
Ursand Resort och Camping ligger fantastiskt vackert beläget vid Vänerns sydspets och bara 3 km från Vänersborg. På vår fem-stjärniga camping finner du en underbar sandstrand och gott om aktiviteter för alla åldrar. I vår reception och butik hittar gästen allt de kan tänkas behöva för en lyckad semester. Med gästen i fokus brinner vi för att skapa semesterminnen året om.
 

Om tjänsten:
Som Receptionsansvarig är du ansvarig för driften av reception och butik. Tjänsten innefattar operativt arbete i reception och butik, så som in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering, administrativt arbete samt ansvar för butiken. Du är även arbetsledare för säsongspersonalen i reception och butik. Det kommer att vara ditt ansvar att rutinerna för reception och butik efterföljs. Ditt fokus är ett engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar att utföra sitt arbete. Du agerar som spindeln i nätet och har nära dialog med samtliga avdelningar. Alla som arbetar hos oss ska kunna hugga i där det behövs, vilket innebär att du som Receptionsansvarig kan komma att stötta upp med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på vår arbetsplats.

Det här är du som person
För att passa in i rollen som Receptionsansvarig krävs det att du är en person som drivs av att ge bra service. Du är en tydlig administratör, har förmågan att prioritera och fördela arbete samt är kommunikativ och utåtriktad. Då rollen är väldigt varierande behöver du vara en prestigelös person med tydligt lösningsfokus och som gärna hoppar in där det behövs. Att utmana och utveckla verksamheten på ett professionellt sätt är självklart för dig. Att ge service och att lösa utmaningar tillsammans med ditt team ger dig energi! Du har erfarenhet av att ta ansvar, vara självgående och ser var du behöver rycka in där du behövs mest. Du är van att arbeta strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vi ser gärna att du drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du har ett öga för detaljer, ser gästen och att leverera extra omtanke ligger i din natur.
Slutligen behöver du kunna driva ett tydligt ledarskap och ha förmågan att skapa sammanhållning i en grupp. 
 

För att söka tjänsten ska du ha:
- Receptionist, telefonist 2-4 års erfarenhet
- Kommunicera mycket väl i båda tal och skrift på svenska och engelska.
- Mycket goda IT-kunskaper och behärskar både word, excel, powerpoint obehindrat.
- Körkort

Meriterande:
- Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom företagsekonomi, turism, handel, administration eller service.
- Erfarenhet från camping och arbetsledning.
- Kunskap i hemsideprogrammet WIX.
- Tyska
- Kunskaper inom sociala medier och Facebook.
 

Anställning:
- Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.
- Varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger.  
- Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
 

Ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen som är den 20 April 2022.

Skicka ansökan med CV och personligt brev med foto till jobb@ursand.se


 

bottom of page