top of page
DSC09784 (002)_edited.jpg

SANDSTRAND, VATTENRUTCHKANA ELLER JACUZZI?

HUR VILL DU BADA?

På Ursand Resort & Camping kan du ta ett dopp vid Vänerns vackra sandstrand, bada i vår pool eller njuta i ett varmt jacuzzi-bad. Oavsett vilken typ av bad som du är sugen på så finns valmöjligheten på Ursand. Välkommen!

URSANDS POOLOMRÅDE

Välkommen till vårt poolområde där du kan njuta av en härlig dag fylld med lek och bad. Vi har två olika pooler, en för mindre barn och en för större. Det finns roliga rutschkanor att utforska och en uppvärmd pool att leka i.

När du behöver en paus från plaskandet kan du sträcka ut dig på en av våra bekväma solstolar och lapa solskenet. I närheten hittar du också vårt glasscafé där du hittar många läckerheter som glass, dricka, milkshake och lättare tilltugg.

Äventyrsbad-2 (1).jpg
Anchor 1
DSC09784 (002)_edited_edited.jpg

EN AV VÄNERSBORGS VACKRASTE SANDSTRÄNDER.

Solen står högt på himlen och vattnet lockar med svalkande vågor. Belägen bara ett stenkast från vår camping, hittar du en av Vänerns mest fantastiska sandstränder!

Stranden är mycket långgrund, vilket gör den perfekt för barnfamiljer och alla som vill njuta av en säker och bekväm badupplevelse. Luta dig tillbaka och slappna av medan du beundrar utsikten över vattnet och horisonten.

Ursands strand är en given destination för alla som vill uppleva en sommardag fylld med sol, bad och avkoppling. Så kom och finslipa din solbränna hos oss! Vi ser fram emot ditt besök!

SPA & BASTU PÅ URSAND

Oavsett om du behöver en paus från de hektiska sommarlovsdagarna eller vill höja temperaturen en kall vinterkväll, så är vårt spa det perfekta stället för dig. Vi har öppet året runt.

Upptäck vår rymliga och härliga bastu, där du kan njuta av en varm och avslappnande stund, vilket minskar stress och ökar välbefinnandet.

Om du istället vill koppla av i varmt bubbelvatten, har vi ett härligt jacuzzi-bad inomhus. Njut av lugnet och värmen medan du slappnar av och låter stressen rinna av dig.

SPA 4_edited.jpg
bottom of page