HUR VILL DU BADA?

Vad gillar du bäst? Här kan du ta ett dopp vid Vänerns vackra sandstrand, testa fartfyllda vattenrutschbanor eller njuta i ett värmande jacuzzi-bad. Oavsett vilken typ av bad som du är sugen på så finns valmöjligheten på Ursand.

Playa 3.png

STRANDEN

Solen gassar, vattnet svalkar och solbrännan finslipas. Vad vore en semester utan ett stopp på Ursands härliga strand? Ett stenkast från husvagnen hittar du en av Vänerns vackraste sandstränder. Stranden är väldigt långgrund, perfekt för barnfamiljer och ett givet stopp på soliga sommarlovsdagar.

Poolområde.jpg

POOLER

Våra pooler är perfekt för alla lek- och badsugna. Poolerna är uppvärmda till härliga 28 grader. Lek bland rutschkanor tills du behöver ta en paus i en av våra solstolar. Du hittar också uppfriskande godsaker i vårt glasscafé som är placerat precis bredvid poolerna.

SPA

Koppla av från hektiska sommarlovsdagar eller höj temperaturen på kalla vinterkvällar. Vårt spa är öppet för alla, hela året! Testa vår rymliga och väldoftande arombastu eller slappna av i någon av våra två varma jacuzzi-bad.

Djupedalen 520

462 60 Vänersborg

Telefon  0521 186 66

Mail  info@ursand.se

Följ oss på:

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Tripadvisor logo

© 2019, Ursand Resort & Camping AB

Webbutvecklare: Efraim Larsson

KONTAKTA OSS