POOLER

Inte nog med att du kan hänga på vår fantastiska strand under sköna sommarlovsdagar, du kan även bada i vår härliga saltvattenspool!

Vårt äventyrsbad är perfekt för alla leksugna! Här finns två vattenrutschbanor och en stor saltvattenspool att leka i – och för de allra minsta har vi en spännande babypool.

Vattnet håller härliga 28 grader hela sommaren och runt poolerna finns solbäddar att njuta av solen på. Missa inte att svänga förbi café Blåbärsstället som ligger alldeles intill. Här kan du beställa kaffe, smörgåsar eller varför inte unna dig en glass?

PRISER

Dagsbad: 70 kr/person*

Barn under 3 år badar gratis med betalande vuxen.

Inträde till poolområdet löser du i café Blåbärsstället!

*En kostnad på ytterligare 40 kronor tas ut vid första badtillfälle för köp av det magnetarmband som krävs för att få tillträde till poolen. Detta band behåller ni och laddar om på nytt när ni badar nästa gång. För att garantera allas säkerhet krävs att alla som går in i vårt poolområde har ett aktivt magnetarmband. Kontroller kan förekomma.

RIKTLINJER MED ANLEDNING AV COVID-19

Enligt direktiv från Folkhälsomyndigheten kan inte virus föröka sig i bassängvatten. Vårt moderna reningssystem desinficerar effektivt badvattnet och dödar bakterier och virus.

 

I vårt poolområde har vi satt upp markeringar för att enkelt kunna hålla avstånd. Minst en armlängds avstånd ska hållas till nästa person, såväl i poolen som på land.

Vi har begränsat antalet badande till max 50 personer i poolerna.

Våra solstolar står utspridda med avstånd till varandra. Det är förbjudet att flytta stolarna från sin ursprungsposition.

Barn under 12 år får endast bada i sällskap med målsman.

Föräldrar ansvarar att sina barn håller avstånd och följer uppsatta regler.

Vi säljer endast dygnspass till poolen. Inga säsongskort eller flerdagarspass.

Vi har infört mer noggrann och frekvent städning, samt kontinuerlig desinficering av handtag, kranar, knappar och andra ytor där man håller eller trycker.

Brush.png

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska.
Vi förbehåller oss även rätten att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till badgäster.

VANLIGA FRÅGOR OM POOLER

Måste jag betala inträde till poolen även om jag inte ska bada?


Ja, alla som önskar gå in på vårt poolområde måste betala oavsett om man ska bada eller ej.
  • Måste min 2-åring också betala inträde till poolområdet?


Alla barn fr.o.m. tre år måste betala inträde. Barn under tre år går in gratis i samband med betalande vuxen.
Är det saltvatten i poolen?


Ja i vår stora pool är det saltvatten. Dock förekommer det klor både i vår stora pool samt barnpoolen.
Ingår poolen om jag bokar boende hos er?


Nej, tyvärr ingår inte poolområdet i priset för stuga/campingtomt. Däremot erbjuder vi halva priset på dagsinträdet om man bor på Guldområdet (Campingtomt 123-155).