Djupedalen 520

462 60 Vänersborg

Telefon  0521 186 66

Mail  info@ursand.se

© 2019, Ursand Resort & Camping AB

Webbutvecklare: Efraim Larsson

Följ oss på:

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Tripadvisor logo

KONTAKTA OSS

POOLER

Inte nog med att du kan hänga på vår fantastiska strand under sköna sommarlovsdagar, du kan även bada i vår härliga saltvattenspool!

Vårt äventyrsbad är perfekt för alla leksugna! Här finns två vattenrutschbanor och en stor saltvattenspool att leka i – och för de allra minsta har vi en spännande babypool.

Vattnet håller härliga 28 grader hela sommaren och runt poolerna finns solbäddar att njuta av solen på. Missa inte att svänga förbi café Blåbärsstället som ligger alldeles intill. Här kan du beställa kaffe, smörgåsar eller varför inte unna dig en glass?

PRISER

Dagsbad: 60 kr/person*

3-dagarspass: 120 kr/person*

Säsongspass: 495 kr/person*

Barn under 3 år badar gratis med betalande vuxen.

Inträde till poolområdet löser du i café Blåbärsstället!

*En kostnad på ytterligare 40 kronor tas ut vid första badtillfälle för köp av det magnetarmband som krävs för att få tillträde till poolen. Detta band behåller ni och laddar om på nytt när ni badar nästa gång. För att garantera allas säkerhet krävs att alla som går in i vårt poolområde har ett aktivt magnetarmband. Kontroller kan förekomma.

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska.
Vi förbehåller oss även rätten att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till badgäster.