JOBBA PÅ URSAND!

Är du en social, glad och serviceinriktad person som gillar när det är full fart? Är du en lagspelare som tycker om att jobba i en snabbväxande verksamhet och med människor? Brinner du för service och vill jobba på en anläggning där det rör sig tusentals turister och människor varje dag? Då ska du söka jobb hos oss på Ursand Resort & Camping! Just nu söker vi extrapersonal till vår anläggning.

 

Skicka ditt CV och personliga brev till info@ursand.se och märk din ansökan med tjänsten du söker. Vid frågor kring anställning och ansökan, maila till info@ursand.se. Anställning sker löpande och omgående.

RECEPTIONIST/BUTIKSBITRÄDE

Som anställd i vår reception och butik är du ansiktet utåt mot våra campinggäster och besökare. Här söker vi en person som trots den stundtals stressiga miljön alltid har ett leende på läpparna och som hela tiden jobbar mot att göra gästernas vistelse på Ursand något att minnas med glädje. Det krävs att du är noggrann, lyhörd, stresstålig och flexibel. Vi söker dig som har en positiv inställning, som tycker om att arbeta i högt tempo med människor och i grupp. Du får gärna ha erfarenhet inom service, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är rätt person, inte är rädd för att ta i och brinner för att lära dig och för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Arbetsuppgifterna består av in-och utcheckning av våra campinggäster, kundmottagande, kommunikation, bokning via telefon och mail, kassahantering, bake-off, enklare caféuppgifter, leveranshantering samt påfyllnad av varor. Arbetet innebär att du som anställd i reception och butik också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.

 

MERITER:

Kunna behärska engelska flytande i tal och text, andra språk är extra meriterande

Tidigare receptions-/ kassavana

Utbildning i HLR och hjärtstartare

Kunskap om närområdet

 

ANSTÄLLNING:

Tjänsten omfattar varierande antal timmar, främst kvällar och helger under höst/vinter/vår. Tjänsten kan i fortsättningen även kan leda till en sommaranställning. Anställning sker löpande och omgående.

STÄDPERSONAL
Som en del av vårt fantastiska städteam ser du till att vår anläggning alltid är i skinande form, och att våra gäster får en fräsch och minnesvärd semester. Du bär ansvaret att våra stugor och servicehus håller sig fräscha och fina. Du som person ska vara ansvarstagande, stresstålig, noggrann och ha känsla för detaljer.

Arbetsuppgifterna består av städning av stugor, servicehus, SPA-avdelning, gemensamhetsytor, enklare tvättuppgifter samt påfyllning. Arbetet innebär att du som anställd i vårt städteam också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.
 

MERITER:
Tidigare erfarenhet av städverksamhet
Utbildning i HLR och hjärtstartare
Lokalvårdsutbildning
 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierande antal timmar, främst kvällar och helger under höst/vinter/vår. Tjänsten kan i fortsättningen även kan leda till en sommaranställning. Anställning sker löpande och omgående.

Djupedalen 520

462 60 Vänersborg

Telefon  0521 186 66

Mail  info@ursand.se

Följ oss på:

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Tripadvisor logo

© 2019, Ursand Resort & Camping AB

Webbutvecklare: Efraim Larsson

KONTAKTA OSS