JOBBA PÅ URSAND SOMMAREN 2020

Är du en social, glad och serviceinriktad person som gillar när det är full fart? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Ursand Resort & Camping. Just nu söker vi drivna personer inför sommaren 2020.
 

För ansökningar som gäller receptionist/butiksbiträde, barnaktivitetsledare, städpersonal eller vaktmästare, var vänlig skicka ditt CV och personliga brev till mikael@ursand.se  och märk din ansökan med den tjänst du söker och vi ser helst att du är minst 17 år gammal.

BARNAKIVITETSLEDARE
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, ansvarsfull, organiserad och barnkär till uppstarten av vår barnklubb. Du kommer att starta upp och ansvara för barnklubben 2-4 dagar i veckan. Du är minst 18 år gammal. Erfarenhet inom fritids- eller barnverksamhet är meriterande.
Arbetet är förlagt under dagar, tidiga kvällar och helger. Arbetet innebär att du som anställd barnaktivitetsledare också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.
 

MERITER:
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
Tidigare erfarenhet med barn
Utbildning i HLR och hjärtstartare
 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierade antal timmar på ett rullande schema under Juni – Augusti.

STÄDPERSONAL
Som en del av vårt fantastiska städteam ser du till att vår anläggning alltid är i skinande form, och att våra gäster får en fräsch och minnesvärd semester. Du bär ansvaret att våra stugor och servicehus håller sig fräscha och fina. Du som person ska vara ansvarstagande, stresstålig, noggrann och ha känsla för detaljer.

Arbetsuppgifterna består av städning av stugor, servicehus, SPA-avdelning, gemensamhetsytor, enklare tvättuppgifter samt påfyllning. Arbetet innebär att du som anställd i reception och butik också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.
 

MERITER:
Tidigare erfarenhet av städverksamhet
Utbildning i HLR och hjärtstartare
Lokalvårdsutbildning
 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juni- Augusti. Anställning sker löpande och omgående.

GLASSCAFE
Nu söker vi personal till vårt glasscafé Blåbärsstället! Här ser du till att våra gäster får en unik smakupplevelse och lämnar med ett stort leende på läpparna. Tjänsten omfattar både kassahantering, tillberedning av enklare rätter och desserter samt ansvar över vårt poolområde. Vi söker dig som har en positiv inställning och som tycker om när det är full fart. Dessutom är du en lagspelare som alltid strävar efter att erbjuda våra gäster bästa möjliga service. Då glasscafét även har ansvar för att poolområdet är rent och fräscht är det också viktigt att du har ett öga för detta. Du får gärna ha erfarenhet av café/servering och ha kassavana, detta är dock inget krav då upplärning sker på plats.

MERITER:      
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
Tidigare kassaerfarenhet         
Utbildning i HLR och hjärtstartare
Tidigare erfarenhet inom café eller servering

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juli - Augusti med dagtid/ kvällstid under både vardagar och helger, Anställning sker löpande och omgående.

LOKFÖRARE

Är du en pensionär som söker sysselsättning under sommaren? Då kanske detta är något för dig! 
Vi söker nu en härlig och serviceinriktad person som vill deltidsjobba som lokförare hos oss i sommar. Tjänsten innefattar att köra vårt populära Ursandståg till och från Vänersborg under sommarens alla dagar.

MERITER: 
Har jobbat inom serviceyrken tidigare

Behärskar engelska i tal, andra språk är såklart också meriterande

ANSTÄLLNING:

Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under vår högsäsong.

Djupedalen 520

462 60 Vänersborg

Telefon  0521 186 66

Mail  info@ursand.se

Följ oss på:

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Tripadvisor logo

© 2019, Ursand Resort & Camping AB

Webbutvecklare: Efraim Larsson

KONTAKTA OSS