Djupedalen 520

462 60 Vänersborg

Telefon  0521 186 66

Mail  info@ursand.se

© 2019, Ursand Resort & Camping AB

Webbutvecklare: Efraim Larsson

Följ oss på:

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Tripadvisor logo

KONTAKTA OSS

JOBBA PÅ URSAND SOMMAREN 2020

Är du en social, glad och serviceinriktad person som gillar när det är full fart? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Ursand Resort & Camping. Just nu söker vi drivna personer inför sommaren 2020.
 

För ansökningar som gäller receptionist/butiksbiträde, barnaktivitetsledare, städpersonal eller vaktmästare, var vänlig skicka ditt CV och personliga brev till info@ursand.se före den 29 februari 2020 och märk din ansökan med den tjänst du söker och vi ser helst att du är minst 17 år gammal.

För ansökningar som gäller glasscafet eller restaurangen, var vänlig skicka ditt CV och personliga brev till restaurangen@ursand.se före den 29 februari 2020 och märk din ansökan med den tjänst du söker och vi ser helst att du är minst 16 år gammal.
 

Vid frågor kring anställning och ansökan var vänlig mejla till berörd mejladress enligt ovan.

RECEPTIONIST/BUTIKSBITRÄDE
Som anställd i vår reception och butik är du ansiktet utåt mot våra campinggäster och besökare. Här söker vi en person som trots den stundtals stressiga miljön alltid har ett leende på läpparna och som hela tiden jobbar mot att göra gästernas vistelse på Ursand något att minnas med glädje. Det krävs att du är noggrann, lyhörd, stresstålig och flexibel. Vi söker dig som har en positiv inställning, som tycker om att arbeta i högt tempo med människor och i grupp. Du får gärna ha erfarenhet inom service, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är rätt person, inte är rädd för att ta i och brinner för att lära dig och för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Arbetsuppgifterna består av in-och utcheckning av våra campinggäster, kundmottagande, kommunikation, bokning via telefon och mail, kassahantering, bake-off, enklare caféuppgifter, leveranshantering samt påfyllnad av varor. Arbetet innebär att du som anställd i reception och butik också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.
 

MERITER:
Kunna behärska engelska flytande i tal och text, andra språk är extra meriterande
Tidigare receptions-/ kassavana
Utbildning i HLR och hjärtstartare
Kunskap om närområdet
 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juni – Augusti. Upplärning sker under April/Maj.

BARNAKIVITETSLEDARE
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, ansvarsfull, organiserad och barnkär till uppstarten av vår barnklubb. Du kommer att starta upp och ansvara för barnklubben 2-4 dagar i veckan. Du är minst 18 år gammal. Erfarenhet inom fritids- eller barnverksamhet är meriterande.
Arbetet är förlagt under dagar, tidiga kvällar och helger. Arbetet innebär att du som anställd barnaktivitetsledare också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.
 

MERITER:
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
Tidigare erfarenhet med barn
Utbildning i HLR och hjärtstartare
 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierade antal timmar på ett rullande schema under Juni – Augusti.

STÄDPERSONAL
Som en del av vårt fantastiska städteam ser du till att vår anläggning alltid är i skinande form, och att våra gäster får en fräsch och minnesvärd semester. Du bär ansvaret att våra stugor och servicehus håller sig fräscha och fina. Du som person ska vara ansvarstagande, stresstålig, noggrann och ha känsla för detaljer.

Arbetsuppgifterna består av städning av stugor, servicehus, SPA-avdelning, gemensamhetsytor, enklare tvättuppgifter samt påfyllning. Arbetet innebär att du som anställd i reception och butik också skall finnas tillgängliga för våra andra enheter på campingen vid behov.
 

MERITER:
Tidigare erfarenhet av städverksamhet
Utbildning i HLR och hjärtstartare
Lokalvårdsutbildning
 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juni- Augusti. Anställning sker löpande och omgående.

VAKTMÄSTARE
Som anställd i vårt vaktmästeri ser du till att vår camping är i topptrim. Du bär ansvaret att gästerna får en minnesvärd semester genom att hålla vårt campingområde rent och fint.
Du som person skall ha sinne för praktisk problemlösning och vara händig genom arbetets väg i varierande arbetsuppgifter. Du skall också vara serviceinriktad med god social och kommunikativ förmåga då arbetet innefattar dagliga möten med kollegor och gäster.

Arbetsuppgifterna har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av våra markarbeten, stugor samt anläggningar. Djurskötsel, strandstädning samt övrig tillsyn.
 

MERITER:
Tidigare erfarenheter som vaktmästare
Utbildning i HRL och hjärtstartare
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Körkort klass B
 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juni-Augusti.
Upplärning sker genom överenskommelse.

GLASSCAFE
Nu söker vi personal till vårt glasscafé Blåbärsstället! Här ser du till att våra gäster får en unik smakupplevelse och lämnar med ett stort leende på läpparna. Tjänsten omfattar både kassahantering, tillberedning av enklare rätter och desserter samt ansvar över vårt poolområde. Vi söker dig som har en positiv inställning och som tycker om när det är full fart. Dessutom är du en lagspelare som alltid strävar efter att erbjuda våra gäster bästa möjliga service. Då glasscafét även har ansvar för att poolområdet är rent och fräscht är det också viktigt att du har ett öga för detta. Du får gärna ha erfarenhet av café/servering och ha kassavana, detta är dock inget krav då upplärning sker på plats.

MERITER:      
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
Tidigare kassaerfarenhet         
Utbildning i HLR och hjärtstartare
Tidigare erfarenhet inom café eller servering

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under Juli - Augusti med dagtid/ kvällstid under både vardagar och helger, Anställning sker löpande och omgående.

RESTAURANG

Är du en social, glad och serviceinriktad person med ett stort intresse för mat? Nu söker vi nya stjärnor till vår restaurang som erbjuder Vänersborg vackraste utsikt.
 

SERVERINGSPERSONAL:

Nu söker vi dig som har snabba fötter och gillar att ha många bollar i luften samtidigt som du är ordningsam och strukturerad i ditt arbete. Att alltid sträva efter att ge gästen bästa möjliga service är en självklarhet för dig även när tempot är högt. Vi söker dig som har en positiv inställning och som gillar att jobba i ett team samtidigt som du tar stort ansvar. Du får gärna ha erfarenhet av servering eller service, men detta är inget krav. Det viktigaste är att du är rätt person som har lätt för att se behoven i arbetet, brinner för att lära dig nya saker samtidigt som du ger våra gäster en fantastisk upplevelse.

 

MERITER: 
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
Tidigare kassaerfarenhet         
Utbildning i HLR och hjärtstartare
Tidigare erfarenhet inom café eller servering

ANSTÄLLNING:

Tjänsten omfattar ett varierat antal timmar under juni-augusti, både dagtid/kvällstid under vardagar och helger med möjlighet till förlängning. Upplärning kommer ske innan säsongsstart.

 

KOCK:

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för matlagning. Som person gillar du att ha många bollar i luften samtidigt som du är strukturerad i ditt arbete. Du brinner för att erbjuda våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi söker dig som gärna tar dig an uppgifter på ett ansvarstagande sätt och alltid med en positiv inställning. Utbildning inom lämpligt område är meriterande. Det viktigaste är dock att du är rätt person som inte är rädd för att ta och lära dig nya saker.
 

MERITER: 
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är meriterande
Tidigare kassaerfarenhet         
Utbildning i HLR och hjärtstartare

 

ANSTÄLLNING:
Tjänsten omfattar ett varierat antal timmar under juni-augusti, både dagtid/kvällstid under vardagar och helger med möjlighet till förlängning.

LOKFÖRARE

Är du en pensionär som söker sysselsättning under sommaren? Då kanske detta är något för dig! 
Vi söker nu en härlig och serviceinriktad person som vill deltidsjobba som lokförare hos oss i sommar. Tjänsten innefattar att köra vårt populära Ursandståg till och från Vänersborg under sommarens alla dagar.

MERITER: 
Har jobbat inom serviceyrken tidigare

Behärskar engelska i tal, andra språk är såklart också meriterande

ANSTÄLLNING:

Tjänsten omfattar varierande antal timmar på ett rullande schema under vår högsäsong.