DJI_0698.jpg

CAMPING

Rullar du in med husvagn, husbil eller tält så har vi många natursköna platser att välja på.

 

Alla våra campingtomter ligger i närheten av allt du kan behöva under din vistelse.

Skogen med härliga vandringsstigar ligger bara ett stenkast bort från hela vårt område.

Om du vill svalka dig ligger alla campingplatser på gångavstånd från den fina sandstranden.

SCR logo.png

Ursand är medlem i SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation, vilket innebär att din semester blir mer förmånlig med ett Camping Key Europe-kort.

Kortet kostar 199 kr/år och ger dig flertalet rabatter och förmåner hos utvalda samarbetspartners.

Mer information om medlemskapet och vad kortet används för hittar du här.

VANLIGA FRÅGOR OM CAMPING

När sker in- och utcheckning?


Incheckning på campingtomter, ställplatser och tältplatser sker från kl 13:00. Utcheckning ska ske senast klockan 12:00.
Hur stora är era campingtomter och vilket underlag har de?


Alla våra campingplatser är ungefär 9X9 meter stora och har gräs som underlag, med undantag för vissa där det är konstgräs.
Har ni några platser med vatten och avlopp?


Nej, tyvärr erbjuder vi inte några platser med avlopp.
Hur fungerar det med duschar?


Vid incheckning får du ett passerkort som du använder för att komma in i alla våra servicehus samt starta duscharna. Duscharna kostar 8 kr per 5 minuter.
Vilka campingtomter kan jag välja mellan?


Våra campingtomter ligger på tre olika områden på campingen - Guld/100-, 200-, samt 900-området. Här nedan följer en kort beskrivning av respektive område: * Guld/100-området. Vårt mest populära område. Här bor du väldigt centralt på campingen och har nära till det mesta. Området ligger mellan receptionen och stranden vilket gör att det är nära både till servicehus, reception och poolen. * 200-området. Ett lugnare område beläget på en egen platå. Detta område passar perfekt för dig som inte vill bo mitt i smeten, men ändå ha nära till servicehuset och stranden. * 900-området. Vårt största tomtområde där man har nära både till servicehus och stugområdet. Här har alla tomter gräs, men med en praktiskt grusyta där du kan placera din husvagn eller husbil.
Jag vill förboka en speciell campingtomt, hur gör jag?


Det går inte att boka en specifik campingtomt, men om ni bokar online är ni mer än välkomna att skriva önskemål om vilken ni helst vill ha, så gör vi vårt bästa för att möta detta! Observera att vi alltid reserverar oss för att förändringar kan ske vid oförutsedda händelser.
Kan jag alltid komma in på området?


Infartsbommen är stängd mellan 22:00-06:00 av säkerhetsskäl och då är det också förbjudet att köra på området. Dock går det alltid att komma ut genom vår separata utfartsbom.