top of page
SPA.jpg
Drönare Strand (1)_edited.jpg

Solen gassar, vattnet svalkar och solbrännan finslipas!

Vad vore en semester utan ett dopp i det blå på Vänersborgs kanske vackraste badplats? Ursands sandstrand en given destination för alla som vill uppleva mycket sol, bad och avkoppling. Stranden är offentlig, så alla är välkomna!

EN AV VÄNERSBORGS VACKRASTE SANDSTRÄNDER

Vår strand är mycket långgrund, vilket gör den perfekt för barnfamiljer och alla som söker en säker och behaglig badupplevelse. Luta dig tillbaka och slappna av medan du beundrar utsikten över vattnet och horisonten.

SPA.jpg

Bra att veta när du besöker vår strand

Ursand välkomnar alla till stranden för en dag med sol, bad och avkoppling. Med en ramp som sträcker sig hela vägen från asfalten ner till vattenkanten kan alla besökare bada utan bekymmer. Hundar och andra fyrbenta vänner är också välkomna, så länge de hålls kopplade och badar på vänster sida av volleybollnätet. Ursands strand är en kommunal strand, så du behöver inte vara en boende-gäst för att njuta av allt som vi har att erbjuda. Alla är välkomna!

DSC09782_edited_edited.jpg

NYBRYGGT KAFFE, SMÖRGÅSAR OCH GLASS

Ett stort kliv bort ligger vårt nybyggda glasscafé, BlåbärsställetHär hittar du nybryggt kaffe, smörgåsar och glass i alla storlekar och former.

bottom of page