VILLAVAGNAR

Söker du ett skönt och rymligt boende med allt du kan tänkas behöva? Då är våra villavagnar från Rullebo något för dig! Det är moderna och fina småhus med alla bekvämligheter.

Vi har villavagnar för familjen eller kompisgänget som vill ha en avkopplande semester, samt för paret som söker en trivsam och mysig vistelse hos oss på Ursand. Alla villavagnar är fullt utrustade med kök, WC och dusch.

Pagebreaker uppe MÖRKGRÅ.png
Pagebreaker nere MÖRKGRÅ.png

VÅRA VILLAVAGNAR

Villavagn 2 bäddar (25 kvm) - interiör.p

VILLAVAGN 1

2 BÄDDAR  25 KVM

Perfekt för paret!

Här bor upp till två personer mysigt i vår moderna villavagn på 25 kvm med alla bekvämligheter till hands. Vagnen består av en dubbelsäng i ett härligt allrum med TV som ligger i anslutning till det fullt utrustade köket, samt ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

​​​

Från

1225 kr

Villavagn 5 bäddar (35 kvm) - interiör2.

VILLAVAGN 2

5 BÄDDAR  35 KVM

Perfekt för familjen!

I vår moderna villavagn på 35 kvm bor upp till 5 personer bekvämt under semestern. Vagnen har 2 separata sovrum varav ett har en dubbelsäng och det andra har en våningssäng samt en enkelsäng. Vagnen är utrustad med ett kök i anslutning till allrummet och ett badrum med dusch och toalett samt tvättmaskin.

Från

1535 kr

VILLAVAGN 3

4+2 BÄDDAR  48 KVM

Perfekt för familjen eller kompisgänget!

I vår moderna villavagn på 48kvm bor du bekvämt. Vagnen har två separata sovrum, varav ett har en dubbelsäng och det andra har 1 våningssäng, ett kök med både kyl och frys samt diskmaskin och spis med ugn. Vagnen har även ett rymligt badrum – utrustat med toalett, dusch och tvättmaskin. Samt ett härligt allrum i anslutning till köket med bäddsoffa och TV.

Från

1635 kr

VILLAVAGN 4

5+2 BÄDDAR  48 KVM

Perfekt för familjen eller kompisgänget!

I vår moderna villavagn på 48kvm bor du bekvämt. Vagnen har två separata sovrum, varav ett har en dubbelsäng och det andra har 1 våningssäng + en enkelsäng, ett kök med både kyl och frys samt diskmaskin och spis med ugn. Vagnen har även ett rymligt badrum – utrustat med toalett, dusch och tvättmaskin. Samt ett härligt allrum i anslutning till köket med bäddsoffa och TV.

Från

1735 kr

Rullebo logo.png

RULLEBO – ETT HELT HEM PÅ FYRA HJUL

Letar du efter ett nyckelfärdigt hem? Eller kanske ett fritidshus, kontor eller studentbostad? Vår ambition är att erbjuda landets mest prisvärda och flexibla hem som finns från 25 kvm. Vi kallar huset Rullebo. Att husen står på hjul och

innebär att du kan flytta din Rullebo om dina behov förändras.

Våra villavagnar kommer från Rullebo. I Rullebyn har vi sålt ett antal villavagnar – och tomtplatsen arrenderar de boende av oss.

 

Är du intresserad av att veta mer om Rullebo, besök då www.rullebo.com

Pagebreaker uppe MÖRKGRÅ.png

TITTA IN I VÅRA VILLAVAGNAR!