BRA ATT VETA

Reception & butik


I vår fräscha servicebutik har vi det mesta du kan tänkas behöva under din vistelse. Vi erbjuder allt från nybakat bröd, mejeriprodukter och snacks till hygienartiklar, mobilladdare och campingtillbehör. Dessutom har vi ett mindre utbud av mat, som panini, korv, fikabröd och glass. Öppettider högsäsong 21/6-8/8: varje dag kl 08.00–22.00.
För övriga öppettider och mer info, besök " Reception & butik".
In- & utcheckning


Stugor. Incheckning: 15.00. Utcheckning: 11.00. Vid bokat slutstäd är utcheckning 10:00 Campingplats. Incheckning: 13.00. Utcheckning: 12.00.
Infartsbommen


Bommen är öppen mellan klockan 06.00 och 22.00 alla dagar. Övriga tider går det tyvärr inte att komma in på området. Ankommer man senare än detta får man ställa sig på gästparkeringen utanför utfartsbommen.
Servicehus


På området finns fyra servicehus. I alla servicehus hittar ni duschar och toaletter. Vårt största servicehus är beläget i mitten av campingen (nummer 2 på kartan) och här hittar du allt du kan tänkas behöva. Här finns ett fullt utrustat kök, tvättstuga, latrintömning, hunddusch samt spaavdelning med bastu, konferensavdelning och spelhall. Kök finns även placerat i servicehus nummer 4 på kartan.
Campingcleaner


På området har vi 2 helautomatiska latrintömningstationer ”CamperClean”. Sätt i din fulla kassett och låt maskinen sköta resten. Ut kommer en kassett rengjord med mikrobiologiska vätskor, allt du behöver göra är att lyfta in och ut tanken. Tömningen tar ca 2 minuter och kostar 20 kr. Du aktiverar maskinen med ett av dina passerkort som ges ut vid incheckning.
VAR: Servicehus 2 och 4.
PRIS: En tömning kostar 20 kronor.
Diskmöjligheter


I servicehus 4 och 6 finns kök med fulla diskmöjligheter. På området finns även 14 olika utediskhoar över hela området. För information om placering vänligen se områdeskartan. På samtliga utediskar finns det kallvatten. Vid den disk som är placerad bakom servicehus nummer 2 finns varmt vatten.
Vattenpåfyllning


På området finns det flera kranar utplacerade och det går att dricka vattnet från samtliga av dessa. För att se exakt placering av vattenkranar, vänligen se områdeskartan. Förutom dessa går det såklart även att fylla vatten i samtliga servicehus.
Latrintömning


Manuella latrintömningar finns på baksidan av servicehus nummer 2, i servicehus 5 samt mittemot äventyrsbadet, bredvid plats 135. Platta för gråvattenstömning finns innan utfartsbommen.

På området har vi dessutom två helautomatiska latrintömningstationer, ”CamperClean”. Sätt i din fulla kassett och låt maskinen sköta resten. Ut kommer en kassett rengjord med mikrobiologiska vätskor. Tömningen tar cirka två minuter och kostar 20 kronor. Du aktiverar maskinen med ett av dina passerkort som ges ut vid incheckning.
Duschar


Duschar finns i alla våra servicehus och kostar 8 kronor för 5 minuter. För att aktivera en dusch visar du ditt passerkort för läsaren i duschen. När du checkar ut lämnar du tillbaka dina passerkort och betalar för det som dragits från varje kort.

PRIS: 8 kronor för fem minuter.
Tvättstuga


Tvättstuga finns i servicehus nummer två, med ingång bredvid padeltennisbanan. Här finns tre tvättmaskiner och tre torktumlare. För att boka tvättid skriver ni upp ert namn eller plats/stugnummer på de listor som finns placerade i tvättstugan.

För att aktivera en tvätt visar du ditt passerkort för läsaren i tvättstugan, ytterligare instruktioner finns på plats. Observera att passerkorten har en maxkredit, vilken kan medföra att ni behöver ladda om korten i receptionen om ni tvättar flera gånger. Du lämnar tillbaka dina passerkort vid utcheckning och betalar för det som förbrukats.

PRIS: 50 kronor för 1 tvätt & torkning.
Djur


Hundar och andra djur är varmt välkomna hos oss, så länge de är kopplade inom campingområdet. På baksidan av servicehus 2 finns en smidig hunddusch som är gratis att använda för alla som bor på campingen. Hundar är välkomna att bada på stranden på vänster sida om volleybollnätet, sett från land.
Hunddusch


På baksidan av servicehus nummer 2 finns en hunddusch som är gratis att använda för alla som bor på campingen.
Passerkort


Om ditt passerkort har slutat fungera, kom in till receptionen så hjälper vi dig att återaktivera ditt kort!
Om du tappat bort ett kort kom gärna förbi och kolla om någon annan gäst lämnat in det. Borttappat kort debiteras med 50 kronor/kort.
Bokningsvillkor


LÄS MER PÅ: https://www.ursand.se/bokningsvillkor