RECEPTION & BUTIK

Vår nyrenoverade reception & butik ligger mitt på campingen, med smidig närhet till alla våra platser!

Ligger strömadaptern hemma på hallbänken? Är grillkryddan slut? Eller är du bara ute efter en läskande mjukglass i den stekheta sommarsolen? Kom förbi vår reception och butik, vi har vad du behöver! Glass i stora lass, knökfulla godispyramider och välfyllda läskkylar. Vem kan motstå sommarens alla läckerheter?

 

Butiken är välsorterad med allt du kan tänkas behöva under ditt besök! När vi slår upp portarna på morgonen möts du av härligt doftande nybakat bröd, och senare under dagen erbjuder vi mumsigt fikabröd, och smarriga paninis. I vår campingavdelning hittar du allt du söker för att förgylla din campingsemester, och i våra frysboxar och varuberg vad du behöver för att få till det lilla extra till kvällens gourmetmiddag! 

CAFÉ

Ladda batterierna med en kopp nybryggt kaffe och en hembakad bulle i vår inglasade uteterrass! Här kan du njuta i värmen när vindarna viner, eller koppla av framför storbildsteven när du tröttnat på husvagnen. Vill du hellre fika utomhus är du varmt välkommen att njuta på vår härliga uteterrass.

I vårt café erbjuder vi mängder av gott fikabröd - både hembakt och andra varianter, samt enklare maträtter som paninis eller korv med mos.