top of page

RECEPTION & BUTIK

Vår reception & butik ligger mitt på campingen, med smidig närhet till allt!

Ligger strömadaptern hemma på hallbänken? Är grillkryddan slut? Eller är du bara sugen på en god mjukglass i den stekheta sommarsolen? Kom förbi vår reception och butik, vi har vad du behöver! Glass i stora lass, knökfulla godispyramider och välfyllda läskkylar. Vem kan motstå sommarens alla läckerheter?

ALLT DU KAN TÄNKAS BEHÖVA

Butiken är välsorterad med allt du kan tänkas behöva under ditt besök! När vi slår upp portarna på morgonen möts du av en härlig doft av nybakat bröd. Vi erbjuder också mumsigt fikabröd, och smarriga paninis. I vår campingavdelning hittar du allt för en lyckad campingsemester. Utöver det säljer vi allt du kan tänkas behöva för att få till det lilla extra till kvällens gourmetmiddag!

Image by Sergio Arze
Image by Emre

CAFÉ

Ladda batterierna med en kopp nybryggt kaffe och en hembakad bulle i vår inglasade uteterrass! Här kan du njuta i värmen när vindarna viner, eller koppla av framför storbildsteven när du tröttnat på husvagnen. Vill du hellre fika utomhus är du varmt välkommen att njuta på vår härliga uteterrass.

I vårt café  under högsäsong erbjuder vi dagligen mängder av gott fikabröd - enklare maträtter som paninis samt korv med bröd.

bottom of page