HUR VILL DU BO?

C-Stuga.png

STUGOR

Vi har nio olika sorters stugor med varierande storlek och antal bäddar.

Våra schlagerhus är rymliga, bekväma och utrustade med allt du kan behöva. Om du föredrar något enklare så rekommenderar vi att du kikar närmare på våra B-stugor. De är nyligen renoverade och ett perfekt boende om du planerar att spendera mestadels av din tid utomhus eller främst söker ett boende för övernattning här på Ursand.

CAMPING

Rullar du in med husvagn eller kanske husbil så har vi många natursköna platser att välja på. Våra campingplatser ligger alla i närheten av allt som du kan behöva. Skogen med härliga vandringsstigar ligger bara ett stenkast bort från hela vårt område.

Om du vill svalka dig ligger alla campingplatser på gångavstånd från den fina sandstranden

VILLAVAGNAR

Moderna och fina småhus med alla bekvämligheter! Om du söker ett skönt och rymligt boende med allt du kan tänkas behöva så är våra villavagnar från Rullebo något för dig.

Hos oss kan du boka villavagnar av olika storlekar och rumsantal. Samtliga är ljusa, fräscha och har alla bekvämligheter.

Visste du att vi förutom våra mysiga campingstugor och natursköna rullplatser även erbjuder säsongscamping?

Vi har ett stort urval av säsongsplatser, både när det kommer till pris och läge – allt för att passa just dina önskemål!

Majoriteten av våra platser är försedda med en elstolpe av typ standard 16amp. Därutöver har vi ett flertal platser med vatten draget direkt till elstolpen, så du slipper uppsöka våra vattenposter. Vi har även ett fåtal som innehar avlopp.

Oavsett pris och läge är alla våra platser ca 10x10m och självklart finns möjlighet till att bygga trall.

Viss elförbrukning ingår i priset, förbrukar ni mer tillkommer el med 2,25:-/kWh. 

Läs mer om säsongsplatser här!

SÄSONGSPLATSER

SCR logo.png

Ursand är medlem i SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation, vilket innebär att din semester blir mer förmånlig med ett Camping Key Europe-kort.

Kortet kostar 199 kr/år och ger dig flertalet rabatter och förmåner hos utvalda samarbetspartners.

Mer information om medlemskapet och vad kortet används för hittar du här.