top of page
Startsida hund.png

COVID-19 INFORMATION

KÄRA GÄST,

Ursand Resort & Camping har öppet som vanligt.

För att du ska känna dig trygg när du besöker oss har vi tagit fram riktlinjer som gäller tillsvidare. Vi följer givetvis rekommendationer och direktiv från våra myndigheter, och har vidtagit extra åtgärder för att garantera en säker miljö och minska den pågående smittspridningen.

Som gäst på Ursand Resort & Camping har du stor frihet att kontrollera din egen miljö. Våra campingtomter är stora med gott om utrymme mellan ekipagen. I våra stugor bor du i en avgränsad miljö, med egen uteplats och utrymme runt stugan. 

Området kring Ursand Resort & Camping är stort med milslånga vandringsleder och cykelspår, perfekt om du vill komma ut i naturen utan någon trängsel.

SERVICEHUSEN

 I alla våra servicehus har vi infört noggrannare och mer frekvent städning.

Handdesinfektion och tvål finns i alla servicehus och fylls på regelbundet.

Utöver den vanliga städningen desinficerar vi alla ytor regelbundet, med stor noggrannhet på handtag, kranar, knappar och andra ytor där man håller eller trycker.

Städlappar sitter vid alla duschar och toaletter så att du kan kontrollera senaste städning.

RECEPTION & BUTIK

 I vår reception och butik har vi begränsat antalet personer i våra lokaler till max 2 personer i receptionen, och max 8 personer i butiken. Tydliga markeringar finns i golvet för att hålla avstånd till nästa person, och skyddsglas sitter uppsatt i våra kassor. Vid ingångarna finns plasthandskar och handdesinfektion för alla gäster. Vi har även infört mer noggrann och frekvent städning, samt kontinuerlig desinficering av handtag, kortterminaler och andra ytor där man håller eller trycker. 

POOLOMRÅDET

I vårt poolområde har vi satt upp markeringar för att enkelt kunna hålla avstånd. Minst en armlängds avstånd ska hållas till nästa person, såväl i poolen som på land.

Vi har begränsat antalet badande till max 50 personer i poolerna.

Våra solstolar står utspridda med avstånd till varandra. Det är förbjudet att flytta stolarna från sin ursprungsposition.

Barn under 12 år får endast bada i sällskap med målsman.

Föräldrar ansvarar att sina barn håller avstånd och följer uppsatta regler.

Vi säljer endast dygnspass till poolen. Inga säsongskort eller flerdagarspass.

Vi har infört mer noggrann och frekvent städning, samt kontinuerlig desinficering av handtag, kranar, knappar och andra ytor där man håller eller trycker.

Enligt direktiv från Folkhälsomyndigheten kan inte virus föröka sig i bassängvatten. Vårt moderna reningssystem desinficerar effektivt badvattnet och dödar bakterier och virus.

NÄR SKA DU INTE BESÖKA OSS?

Om du har varit i ett riskområde, aktuell lista finns här.

Om du har varit i kontakt med någon som har konstaterad Covid-19-smitta.

Om du känner dig sjuk, febrig, hostig, snuvig, stanna hemma!

FRÅGOR? HÖR AV DIG!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

info@ursand.se eller 0521 186 66.

bottom of page