top of page

Vaktmästeri

Vaktmästeri

Som anställd i vårt vaktmästeri ser du till att vår camping är i topptrim. Du bär ansvaret att gästerna får en minnesvärd semester genom att hålla vårt campingområde rent och fint.
Du som person skall ha sinne för praktisk problemlösning och vara händig genom arbetets väg i varierande arbetsuppgifter. Du skall också vara serviceinriktad med god social och kommunikativ förmåga då arbetet innefattar dagliga möten med kollegor och gäster.

Arbetsuppgifterna har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av våra markarbeten, stugor samt anläggningar. Djurskötsel, strandstädning samt övrig tillsyn.

Anställning

- Juni till mitten av augusti.
Helger i april/maj kan förekomma.
- Rullande schema med varierad arbetstid.
- HLR och brandutbildning på plats.
- Lön enligt kollektivavtal HRF.
- Upplärning sker genom överenskommelse.

Förkunskaper

Tidigare erfarenheter som vaktmästare
Utbildning i HRL och hjärtstartare
Kunna behärska engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Körkort klass B

För att söka tjänsten bör du:

Tjänsten innebär bland annat:

Fästpunkt 1

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

För att söka till oss behöver du skicka in ett CV, personligt brev och gärna en kort film på max 1 minut på dig själv där du berättar varför just du passar hos oss på Ursand Resort & Camping. Märk din ansökan med den tjänst du söker och skicka den till oss på jobb@ursand.se eller via formuläret nedan så snart som möjligt. Anställningar sker löpande. Vid frågor var vänlig kontakta oss på jobb@ursand.se

Ladda upp CV
Ladda upp video

Tack! Vi återkommer inom kort.

bottom of page